mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام برای دانلود عکس بهترین حالت یا کتابخونه چیه؟که بشود بعد از دانلود به راحتی ذخیره کردش.... آیا ممکن عکس های دانلود شده با پیکاسو رو ذخیره کرد؟چطوری؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من همون Picasso رو پیشنهاد میکنم. میتونید برای ذخیره سازی به جای اینکه عکس رو بدید مستقیم به ImageView ، بدید به DefaultTarget خود پیکاسو تا وقتی عکس دانلود شد خودش یه بیت مپ بهتون بده. Dim p As Picasso Dim tar As DefaultTarget tar.Initialize("tar","1") p.LoadUrl("link").IntoTarget(tar) و رویدادش ، میتونید بیت مپ رو ذخیره کنید Sub tar_Success(Bitmap1 As Bitmap, Tag As Object) Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "ax.png", False) Bitmap1.WriteToStream(out, 100, "PNG") out.Close End Sub البته فکر کنم عکسی که روی ImageView هم قرار میگیره با همین روش میشه ذخیرش کرد. با گرفتن Bitmap از امیج ویو... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
برای دانلود عکس بهترین حالت یا کتابخونه چیه؟که بشود بعد از دانلود به راحتی ذخیره کردش....
آیا ممکن عکس های دانلود شده با پیکاسو رو ذخیره کرد؟چطوری؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.