ctrain 38 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام. من میخوام ایمیج وییو که با کتابخانه پیکاسو بهش مقدار دادمو گردش کنم ولی با روش هایی که تو انجمن گشتم این کار شدنی نبود. کد بصورت زیر هست. قطعاً راهی باید باشه اگر دوستان راهنمایی کنن. باتشکر picasso.LoadUrl("http://example.com/img/ax.jpg").IntoImageView(Imageview1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ این کتابخونه رو برای یکی از دوستان نوشته بودم تقدیم با عشق Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim s As Picasso Dim d As AdvanceTransform Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("dd") s.Initialize s.LoadUrl("http://dl.tak3da.com/download/1395/01/Majid-Rostami-Barzakhe-Tanhaei.jpg").Transform(d.Transform(50,500)).IntoImageView(ImageView1) End Sub lib.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام با کتابخونه آقای شاهدی میشه کتابخونه arialib یه متغیر از نوع ariaphotoshop بشازید اونجا با تابع GetCircleBitmap میتونید بیتمپ یک imageview رو گرد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر ولی چیزی که شما میگید bitmap رو گرد میکنه اگر با پیکاسو کار کرده باشید متوجه میشید که مستقیما imageview رو میگیره نه بیتمپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان من هنوز موفق به گرد کردن نشدم ممنون میشم کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوست گرامی. بهتر نیست همون عکس رو از اول با فتوشاپ گرد کنید و بعد به برنامه لود کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ شما بیا یه یک عکس png درست کن که همرنگ بکگراند باشه و وسطش یه دایره خالی در بیار بعدش یک ایمیج ویوی دیگه هم درست کن دقیقا بذار روی قبلی و این عکس را بهش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ شما به جای ایمیج ویو یه تارگت به پیکاسو بده , بیتمپ رو بهت میده ، اونو گرد کن و بعد توی ایمیج ویو نمایش بدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ شما به جای ایمیج ویو یه تارگت به پیکاسو بده , بیتمپ رو بهت میده ، اونو گرد کن و بعد توی ایمیج ویو نمایش بدش خیلی ممنون. فقط اگه میشه یه توضیح در مورد تارگت ها بدین من باهاشون کار نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ این کتابخونه رو برای یکی از دوستان نوشته بودم تقدیم با عشق Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim s As Picasso Dim d As AdvanceTransform Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("dd") s.Initialize s.LoadUrl("http://dl.tak3da.com/download/1395/01/Majid-Rostami-Barzakhe-Tanhaei.jpg").Transform(d.Transform(50,500)).IntoImageView(ImageView1) End Sub آقا دستت درد نکنه کار کرد بالاخره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ctrain 38
با سلام.
من میخوام ایمیج وییو که با کتابخانه پیکاسو بهش مقدار دادمو گردش کنم ولی با روش هایی که تو انجمن گشتم این کار شدنی نبود. کد بصورت زیر هست. قطعاً راهی باید باشه اگر دوستان راهنمایی کنن. باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.