arefhoot 91 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ با سلامدیروز یه سورس اسلاید منو دانلود کردمبعد الان ستش کردم به یه سورس دیگه الان اسلاید منو نصفش ظاهر میشه و نصف دیگش زیرلیست ویو ای که توو همین صفحه هستش پنهان شده چکار کنم تا اسلاید منو کامل ظاهر و نمایان بشهسورس رو هم پیوست کردم با تشکر slide.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام شما می تونید زمانی که اسلاید باز هستش ( IsOpen ) ویو های روی صفحه رو SendToBack کنید و زمانی که اسلاید بستس ( IsClose ) دوباره ویو هارو BringToFront کنید. سلام من نفهمیدم میشه یکم ساده تر بگید sorry لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان کسی نیست مشکل ما رو بتونه حل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ آقا عارف تا جایی که اطلاع دارم امکان نداره اسلایدمنو زیر ویو های دیگه مخفی بشه. شما شاید لفت و رایت اونو درست وارد نکردید. اگر کد اسلاید منو تونو بزارید میتونم کمک کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام شما می تونید زمانی که اسلاید باز هستش ( IsOpen ) ویو های روی صفحه رو SendToBack کنید و زمانی که اسلاید بستس ( IsClose ) دوباره ویو هارو BringToFront کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ من تعجب میکنم خودم مدت ها بود دنبال این بودم نویگیشنو ببرم پشت ویو های دیگه (برا این ک از زیر اکشن بار اجرا بشه) حتی برینگ تو فرونتو سند تو بک رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد ولی حالا این سورسو میبینم .... الله اکبر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ آقا عارف تا جایی که اطلاع دارم امکان نداره اسلایدمنو زیر ویو های دیگه مخفی بشه. شما شاید لفت و رایت اونو درست وارد نکردید. اگر کد اسلاید منو تونو بزارید میتونم کمک کنم. دوست عزیز سورس پیوست شده است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arefhoot 91
با سلام
دیروز یه سورس اسلاید منو دانلود کردم
بعد الان ستش کردم به یه سورس دیگه الان اسلاید منو نصفش ظاهر میشه و نصف دیگش زیر
لیست ویو ای که توو همین صفحه هستش پنهان شده چکار کنم تا اسلاید منو کامل ظاهر و نمایان بشه
سورس رو هم پیوست کردم
با تشکر
slide.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.