آرمین بشارت 13 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سلام و درود من از کدهای زیر واسه اسکرین شات استفاده کردم Pnlimage اسم پنلمه و من می خوام ازش اسکرین بگیرم مشکل اینجاست که نمی تونم موقعیت دقیق پنل رو بهش بدم و نتیجه این می شه که ابعادش درسته ولی اسکرین از جایی که باید باشه(تقریبا وسط صفحه) نیستش! لطفا کمکم کنین http://s6.picofile.com/file/8247590684/tye.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ شرمنده کسی جواب نمیده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ شرمنده کسی جواب نمیده؟ دشمنت شرمنده باشه دلاور سلام و درود من از کدهای زیر واسه اسکرین شات استفاده کردم Pnlimage اسم پنلمه و من می خوام ازش اسکرین بگیرم مشکل اینجاست که نمی تونم موقعیت دقیق پنل رو بهش بدم و نتیجه این می شه که ابعادش درسته ولی اسکرین از جایی که باید باشه(تقریبا وسط صفحه) نیستش! لطفا کمکم کنین http://s6.picofile.com/file/8247590684/tye.jpg یعنی میخاید وسط اون پنلو عکس بگیرید؟ یه کار انجام یه پنل دیگه وسط پنل اصلی بزارید تا بتونید از وسط اسکرین بگیرید البته اگر درست متوجه سوالتون شده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ شرمنده منظورم اسکرین گرفتن از قسمتی از صفحه هستش همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آقای ایزدی دوستان چرا کمک نمی کنند؟ حداقل 20 تاپیک دیدم ولی جوابی پیدا نکردم سوالم اسکرین گرفتن از پنلی هستش که در وسط اکتیویتی قرار داره همین چند تا کد امتحان کردم ولی باهاش یا میشه از کل اکتیویتی اسکرین گرفت یا یه عکس به ابعاد پنل موردنظر حالا من موندم چه ججوری از قسمتی از صفحه اسکرین بگیرم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام این کد رو جایگزین کنید : Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA با این کد : Obj1.Target = Pnlimage تست کنید ببنید نتیجه می گیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بازم ببخشیدا تصمیم گرفتم این تاپیک رو به آخر برسونم تا بعدا یکی مثله من کارش راحت تر بشه آقا مجید در کنار pnlimage یه پنل دیگه به اسم logo دارم اوردم obj3 رو مثله obj1 تعریف کردم و Obj3.Target = logo قرار دادم تنها مشکل اینه که عکس ذخیره شده دارای اندازه های واقعی نیست یعنی من pnlimage.buttom = logo.buttom قرار دادم ولی در عکس ذخیره شده، نسبت ها این طوریه: pnlimage.top = logo.top و چونheigh دو تا پنل برابر نیست، این مسئله برام مشکل ایجاد کرده لطفا لااقل به این پشتکار من کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرمین بشارت 13
سلام و درود
من از کدهای زیر واسه اسکرین شات استفاده کردم
Pnlimage اسم پنلمه و من می خوام ازش اسکرین بگیرم مشکل اینجاست که نمی تونم موقعیت دقیق پنل رو بهش بدم و نتیجه این می شه که ابعادش درسته ولی اسکرین از جایی که باید باشه(تقریبا وسط صفحه) نیستش!
لطفا کمکم کنین
http://s6.picofile.com/file/8247590684/tye.jpg
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.