AMiR 18 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ درود یه ایمیج ویوی داریم که تو اکتیویتی کریت visible = false هست که بعد با یه باتن نمایش داده میشه میخوام بشه تصویر زوم کرد این کد براش براش گذاشتم p.Initialize(ImageView1,"aks1","img",1,3,3,False,Me) p.CanZoom=True p.CanMove=True p.LimitArea=True اما عکس تو حالت زوم نمایش داده میشه، بدون این که من کاری کنم روش ! یعنی بجای اینکه اینجوری باشه اینجوری میشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۵ سلام ببخشید موضوع قدیمی رو میارم بالا ولی مشکل من هم هست اگه میشه راهنمایی کنید. من با pinch zoomandmove یک ایمیج ویو رو کنترل میکنم که باهاش زووم و جابجایی عکسارو انجام میدم.این قابلیت برای عکس های کوچیک مشکلی نداره ولی برای عکس های بزرگ مثلا 4000*2500 و غیره وقتی دو تا انگشترو میذارم برای زووم عکس محو میشه و یا وقتی میخام جابجاش کنم به شدت میلرزه و غیب میشه .من اندازه عکسهارو هم وقتی از گالری میگیرم با یه تابع کوچیک میکنم و طول عرض بیتمپ رو تقسیم بر 6 میکنم مثلا ولی بازم این مشکل هست ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ با برداشتن این کد موضوع حل شد p.LimitArea=True اما یه مشکل دیگه ای که دارم، وقتی زوم میشه عکس میشه تو کل صفحه حرکت داد! نمیشه یکاری که زیاد نشه تکونش داد؟ یا حداقل وقتی زومش کم میکنیم و به اندازه قبلیش میبریم، خودش برگرده به جای اولش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اما یه مشکل دیگه ای که دارم، وقتی زوم میشه عکس میشه تو کل صفحه حرکت داد! نمیشه یکاری که زیاد نشه تکونش داد؟ یا حداقل وقتی زومش کم میکنیم و به اندازه قبلیش میبریم، خودش برگرده به جای اولش؟ راه حلی واسه این موضوع هست؟ یا کلا مثل گالری عکس گوشی بشه زوم انجام داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
درود
یه ایمیج ویوی داریم که تو اکتیویتی کریت visible = false هست که بعد با یه باتن نمایش داده میشه
میخوام بشه تصویر زوم کرد
این کد براش براش گذاشتم
p.Initialize(ImageView1,"aks1","img",1,3,3,False,Me)
p.CanZoom=True
p.CanMove=True
p.LimitArea=True
اما عکس تو حالت زوم نمایش داده میشه، بدون این که من کاری کنم روش !
یعنی بجای اینکه اینجوری باشه
اینجوری میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.