nikoi 10 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام درود چگونه میتونم نرم افزار مدیریت گوشی با اس ام اس بنویسم؟ یعنی مثلا اگر عدد یک اس ام اس شد گوشی خاموش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب پیام رو چگونه دریافت کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب پیام رو چگونه دریافت کنم؟ از طریق smsInteceptor میشه این کار رو انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ از طریق smsInteceptor میشه این کار رو انجام داد میشه یه آموزشی چیزی از این بدید؟ هیچ جا در موردش توضیح ندیدم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ تو کتابخونه فون هست روشن کنی خودت میفهمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ تو کتابخونه فون هست روشن کنی خودت میفهمی متاسفانه بنده زیر صفر و تازه کار هستم و با لد کرد فون هیچ چیز دستگیرم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام nikoi سورس هارو دانلود کن یا skype نصب کن بیا اونجا از 0 تا 100 یادت بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام nikoi سورس هارو دانلود کن یا skype نصب کن بیا اونجا از 0 تا 100 یادت بدم خیلی خیلی ممنونم ای دی اسکایپتون رو میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ Armin.Ramzani انلاین شدم قبول میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتباهی به تایپک شما فرستادم ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikoi 10 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ با تشکر از پاسخت اما من چیز دیگه ای خواستم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اول باید پیامو با برنامه دریافت کنی بعد مطابق عدد یا کدی که داخله پیامه یه رویداد رو اجرا کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nikoi 10
با سلام درود
چگونه میتونم نرم افزار مدیریت گوشی با اس ام اس بنویسم؟
یعنی مثلا اگر عدد یک اس ام اس شد گوشی خاموش بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.