Amir - B 185 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با کتابخونه RSImageProcessing عکسام رو میخوام ویرایش کنم . و مقدار روشنایی رو با سیک بار تنظیم کردم ولی بعد از اینکه value سیک بار تغییر کرد ، از برنامه خارج میشه و هنگ میکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ درود یک عکس از کد نویسی تون قرار بدید ببینیم چیکار کردید کد خاصی ننوشتم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim i As RSImageEffects Private SeekBar1 As SeekBar Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("sd") End Sub Sub SeekBar1_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) ImageView1.Bitmap=i.Smooth(LoadBitmap(File.DirAssets,"copy2.png"),Value) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ejarestaghy 4 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با کتابخونه RSImageProcessing عکسام رو میخوام ویرایش کنم . و مقدار روشنایی رو با سیک بار تنظیم کردم ولی بعد از اینکه value سیک بار تغییر کرد ، از برنامه خارج میشه و هنگ میکنه . سلام من فکر کنم مشکل از مقداری هست که از شیک بار دریافت میکنه ظاهرا از رنج آرگمان تابع خارج میشه فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ درود یک عکس از کد نویسی تون قرار بدید ببینیم چیکار کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
من با کتابخونه RSImageProcessing عکسام رو میخوام ویرایش کنم .
و مقدار روشنایی رو با سیک بار تنظیم کردم ولی بعد از اینکه value سیک بار تغییر کرد ، از برنامه خارج میشه و هنگ میکنه .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.