majid08 266 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من 10 تا استرینگ دارم میخام بریزم توی یک لیست و در مکانهای دیگه استفاده کنم (استرینگها در مولتی پنل هستند ) میشه راهنمایی کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام مجید جان. استرینگ ها درکجای مولتی پنل هستن؟ تو لیبل هاش؟؟ سلام در یک ساب هستن به صورت زیر و مولتی پنل در این ساب هست Sub add8(id As String,name As String,matnAs String ,user As String ) As Panel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام مجید جان. استرینگ ها درکجای مولتی پنل هستن؟ تو لیبل هاش؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من 10 تا استرینگ دارم میخام بریزم توی یک لیست و در مکانهای دیگه استفاده کنم (استرینگها در مولتی پنل هستند )
میشه راهنمایی کنید
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.