mohammad3250 206 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخوام اپ بنویسم برای فروشگام ولی نمیتونم محصوات رو خروجی بگیرم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم در صورت اجرت 09019058159 تلگرام پیام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ فروشگاه!! اگ بتونی به دیتابیس وصل بشی به نظرم بهتر باشه والا باید با گت المنت کارکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ فروشگاه!! اگ بتونی به دیتابیس وصل بشی به نظرم بهتر باشه والا باید با گت المنت کارکنی منم میخوام متصل بشم چون خیلی بهتره یه کوری نوشتم ولی php موندم SELECT wp_posts.ID,wp_posts.post_title,wp_postmeta.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_postmeta ON wp_posts.ID = wp_postmeta.post_id WHERE post_type = 'product' AND wp_posts.ID = ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ کسی نیست راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کوری به نظر درسته فقط کافیه اطلاعات رو از اون استخراج کنید حالا من به صورت یک اکو ساده استخراج کردم اگر جی سون استفاده کردیدد جیسون رو به کار ببرید $select = $db->query("SELECT wp_posts.ID as wpID,wp_posts.post_title,wp_postmeta.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_postmeta ON wp_posts.ID = wp_postmeta.post_id WHERE post_type = 'product' AND wp_posts.ID = ?"); foreach($select as $row){ echo $row['wpID']; } به وسیله foreach برگردوندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کوری به نظر درسته فقط کافیه اطلاعات رو از اون استخراج کنید حالا من به صورت یک اکو ساده استخراج کردم اگر جی سون استفاده کردیدد جیسون رو به کار ببرید $select = $db->query("SELECT wp_posts.ID as wpID,wp_posts.post_title,wp_postmeta.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_postmeta ON wp_posts.ID = wp_postmeta.post_id WHERE post_type = 'product' AND wp_posts.ID = ?"); foreach($select as $row){ echo $row['wpID']; } به وسیله foreach برگردوندم میشه php پیوست کنید ؟؟ الان categories رو استخراج کردم لودم میشه فقط رو این محصولات گرفتار شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام دوستان میخوام اپ بنویسم برای فروشگام ولی نمیتونم محصوات رو خروجی بگیرم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم در صورت اجرت 09019058159 تلگرام پیام بدید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.