حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من برای اجرا شبیه ساز با اندروید4.2 مشکلی ندارم ولی برای اندروید 4.4 نمیدونم چی دانلود نکردم هم sdk جدید دانلود کردم و هم گفتم شاید مشکلش jdk جدید باشه که اونم دانلود کردم ولی باز مشکل برطرف نشد که نشد اگر کسی بلد هست بگید چه کار کنم؟ چند تا تصویر هم گذاشتم برا درک بهتر مشکلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ کسی نبود جواب مارو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ فک کنم ایمیجشو نداری. یا داری اما نمیشناسه. توی پوشه API20 ببین پوشه ای به نام images هست؟ البته پیشنهادم اینه که کلا ایمولاتور معمولی رو بیخیال شو و از جنی موشن استفاده کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ایمیجش کجاس ؟ متوجه نمیشم تو api17 گشتم ولی نمی دونم دقیقا کجاس چون فلودری به اسم ایمیج نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ خوب مشکل همینه دیگه. هر api برای اجرا شدن با ایمولاتور نیاز داره که ایمیج مخصوص خودشو دانلود کنی و تو پوشش کپی کنی. مثلا اونایی که کار می کنه رو برو ببین یه پوشه به نام ایمیج داره. لینک دانلودشو ندارم و تازه گاهی هم من خودم ایمیجشو گذاشتم باز هم بالا نیومده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بازم به نظرم جنی موشن نصب کنی راحت تری. نیازی به API و ایمیج هم نداره. خودش هر ورژن اندرویدی بخوای یه جا دانلود می کنه راحت. این تاپیکو بخون. http://answercenter.ir/thread1430.html#post8581 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ یه چیزی مثل یو ویو که مثل نسخه 4.1.2 داره (صد البته بهتر جی موشن بهتره) و هر دفعه که نسخه بالاترش میاد اندروید بروزتر میشه و نیازیم به api این جور چیزا نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بله دقیقا هر ورژن بالاتری که بیاد به لیستش اضافه کیشه و شما می تونی یه بار دانلود کنی و یه عمر استفاده کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ کارت درسته میرم دانلود کنم یه چیزی تو فایل راهنما میگید برا هر دیوایسی بخایم باید کلی دانلود شه مثلا اگر 10تا دیوایس های مختلف بخام کلی حجم میبره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بله همینجوریه. هر دیوایس جدید که بخواید باید دانلودش کنین اما تو آموزش گفتم چجوری دیوایس ها رو بک آپ بگیرید و دفعه های بعدی که ویندوز عوض می کنید یا نرم افزارو به هر دلیلی پاک و دوباره نصب می کنید از همونا استفاده کنیدبه جای دانلود مجدد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حاج حسین 2,098
سلام
من برای اجرا شبیه ساز با اندروید4.2 مشکلی ندارم ولی برای اندروید 4.4
نمیدونم چی دانلود نکردم هم sdk جدید دانلود کردم و هم گفتم شاید مشکلش jdk جدید باشه
که اونم دانلود کردم ولی باز مشکل برطرف نشد که نشد
اگر کسی بلد هست بگید چه کار کنم؟
چند تا تصویر هم گذاشتم برا درک بهتر مشکلم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.