majid08 266 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من برای برنامم لازمه که از دیتابیس چندین نام رو در یک ارایه ذخیره کنم و در یک کوئری با یک نام دیگر مقایسه و در صورتی که برابر نام موجود در ارایه بود بره از دیتابیس توضیحات مربوط رو بیاره ولی فقط یک نام رو میاره کمک کنید $sql1 = "SELECT * FROM like WHERE username = '$user1' "; $result1 = $conn->query($sql1); if ($result1->num_rows > 0) { // output data of each row while($row1 = $result1->fetch_assoc()) { $user02_2=$row1 ['username'] ; $data = array($user02_2); } } echo $data[0]; $sql = "SELECT * FROM data WHERE username LIKE '%$data%' " ; $result = $conn->query($sql); if ($result1->num_rows > 0) { // output data of each row while( $row = $result->fetch_assoc()) { $id=$row ['id']; $name=$row ['name']; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از join استفاده کنید . تو گوگل سرچ کنید بیشتر متوجه میشید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من فقط سر تیتر و خونده بودم حرف دوست خوبمون درسته باید از همون join استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من چندین نام کاربری در دیتابیس دارم میخام یک نام کاربری به دیتابیس بفرستم و با اونها مقایسه کنه و هر کدومش که با نام ارسالی یکی بود رو در یک متغیر دیگه ثبت بشه و بعد توی یک جدول دیگه از دیتاببس جستجو کنم به شرطی که نامهایی که در متغیر جدید ثبت شدن با نام های توی دیتابیس یکی باشه ای نام رو برام نمایش بده کدها رو در بالانوشتم گفتم بیشتر توضیح داده باشم ممنون میشم کمک کنید فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.