محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خدمت اساتید محترم در خدمت همچین استادایی جایز نیست من حرفی بزنم ولی این از برنامه ی من دانلود برنامه http://s5.picofile.com/file/8168805650/SalavatShomar_Badbuzz_Team_ir_.apk.html __________ نحوه ی ساختش بسیااار آسونه و 3 , 4 خط کد ما یک لیبل داریم که میخوایم با زدن یه دکمه یا ایمیج ویو عدد هاش اضافه شه 1 , 2 , 3 و ..... که یجورایی تعداد صلوات های ما رو نشون میده در Globals Dim int1 As Int Dim Label1 As Label و در ساب کلیک روی دکمه یا هر چیزی که اصل شمردن رو انجام میده int1=int1+1 Label1.text = int1 و همین امیدوارم مورد پسند باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی ازتون ممنونم از آموزش خوبی که گذاشتید اگه لطف کنید سایز عکستون رو گوچیک تر کنید بهتر میشه*نمیدونم* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ کار پر خیره ای سعی کن ایده های تکراری را انجام ندی چون کسی خیلی بهش توجه نمی کنه دکمه ریست و نگه داشتن تعداد صلوات نداره و یه نکته که من می گم اگر نونتفیش بلدی تعداد صلوات را اونجام بیاری عالیه در مورد گرافیک پس زمینه خوبه ولی دکمه افزایش جالب نیست یه چیز دیگه اسم تیم برنامه نویسیت بدبازه یا من اشتباه میخونم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی ازتون ممنونم از آموزش خوبی که گذاشتید اگه لطف کنید سایز عکستون رو گوچیک تر کنید بهتر میشه*نمیدونم* خواهش میکنم , عکس ها هم کوچیک شدن *زبونک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ کار پر خیره ای سعی کن ایده های تکراری را انجام ندی چون کسی خیلی بهش توجه نمی کنه دکمه ریست و نگه داشتن تعداد صلوات نداره و یه نکته که من می گم اگر نونتفیش بلدی تعداد صلوات را اونجام بیاری عالیه در مورد گرافیک پس زمینه خوبه ولی دکمه افزایش جالب نیست یه چیز دیگه اسم تیم برنامه نویسیت بدبازه یا من اشتباه میخونم؟ مرسی از نقدتون بله بَدباز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ آفرین خوبه : http://answercenter.ir/thread1924.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.