891263107 8 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همگی من میخوام اینطور چیزی برای لیست ویوم درست کنم.کسی میدونه چطوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با کتابخونه ultimate listview که توی فروشگاه هس میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با کتابخونه ای که دوست بالایی گفتن میشه اما با یه سری کد نویسی و استفاده از کتابخونه gesture فک کنم بشه انجامش داد. در ضمن، اینجا محل پرسش و پاسخه پس سعی کنید برای عنوان تاپیک از عنوان هایی مثل یک سوال و... استفاده نکنید و موضوع سوالتون رو بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
891263107 8 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با کتابخونه ای که دوست بالایی گفتن میشه اما با یه سری کد نویسی و استفاده از کتابخونه gesture فک کنم بشه انجامش داد. در ضمن، اینجا محل پرسش و پاسخه پس سعی کنید برای عنوان تاپیک از عنوان هایی مثل یک سوال و... استفاده نکنید و موضوع سوالتون رو بنویسید. باشه چون نمیدونستم دقیق باید چی بنویسم موضوع رو برای همین اینو نوشتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
891263107 8
سلام به همگی
من میخوام اینطور چیزی برای لیست ویوم درست کنم.کسی میدونه چطوری؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.