babi.jonz 60 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان لطفا در مورد لایسنس مایکت راهنمایی کنید من تبق آموزش خود مایکت پیش رفتم و تنظیمات لایسنس رو تو برنامم آوردم ولی موقع اجرای برنامه با نشون دادن toastmsgshow از برنامه خارج میشه access denied فکر کنم چون هنوز برنامم تو مرحله ی تستی هستش و هنوز تو مایکت آپلود نشده اون لایسنس میاد میبینه که من برنامه رو از مایکت دانلود نکردم و خارج میشه ؟ یعنی من به خارج شدنش توجه نکنم و برنامه رو آپلود کنم وقتی کسی از مایکت دانلود کرد دیگه نمیپره بیرون آره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راهنمایی لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بعد تایید برنامه درست میشه. خودت برنامه رو بعد تایید و انتشار بخر و تست کن و بازگشت وجه بزن و باز برنامه رو تست کن. من برا برنامه هام لایسنس گذاشتم و هیچ مشکلی ندارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام خب برای تست برنامه میتونی به صورت موقت اون کدی که باعث خروج از برنامه میشه را تبدیل به توضیحات کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
سلام دوستان
لطفا در مورد لایسنس مایکت راهنمایی کنید
من تبق آموزش خود مایکت پیش رفتم و تنظیمات لایسنس رو تو برنامم آوردم ولی موقع اجرای برنامه با نشون دادن toastmsgshow از برنامه خارج میشه access denied
فکر کنم چون هنوز برنامم تو مرحله ی تستی هستش و هنوز تو مایکت آپلود نشده اون لایسنس میاد میبینه که من برنامه رو از مایکت دانلود نکردم و خارج میشه ؟
یعنی من به خارج شدنش توجه نکنم و برنامه رو آپلود کنم وقتی کسی از مایکت دانلود کرد دیگه نمیپره بیرون آره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.