رفتن به مطلب
  • 0

چند رنگ متن در یک لیبل

mojcom

سوال

من تقویمی ساختم و تمام مناسبتهای یک ماه رو توی یه فیلد قرار دادم و میخوام با select توی یک لیبل همه ی اونا رو لود کنم اما روزهای تعطیل که توی مناسبتها وجود داره رو توی همون لیبل قرمز نشون بده و بقیه مشکی بمونه. چطوری میشه اینکار رو انجام داد؟ نمیخوام برای هر مناسبت(مناسبت هرروز) یه فیلد ایجاد کنم و هر کدوم از اونها رو توی یک لیبل جداگانه لود کنم که هر کدوم از فیلدها رو خواستم رنگ متن لیبلش رو قرمز کنم اونکار رو بلد هستم اما میخوام کلی بدم توی یک لیبل و اون لیبل رو توی یه اسکرول قرار بدم و خیلی شلوغ نشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام فکر کنم باید از کتابخونه richstring استفاده کنید تاپیک زیر رو ببینید...

http://answercenter.ir/topic/4607-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-richstring/

لینک ارسال

من تقویمی ساختم و تمام مناسبتهای یک ماه رو توی یه فیلد قرار دادم و میخوام با select توی یک لیبل همه ی اونا رو لود کنم اما روزهای تعطیل که توی مناسبتها وجود داره رو توی همون لیبل قرمز نشون بده و بقیه مشکی بمونه. چطوری میشه اینکار رو انجام داد؟ نمیخوام برای هر مناسبت(مناسبت هرروز) یه فیلد ایجاد کنم و هر کدوم از اونها رو توی یک لیبل جداگانه لود کنم که هر کدوم از فیلدها رو خواستم رنگ متن لیبلش رو قرمز کنم اونکار رو بلد هستم اما میخوام کلی بدم توی یک لیبل و اون لیبل رو توی یه اسکرول قرار بدم و خیلی شلوغ نشه

Dim rs As RichString
rs.Initialize("{R}I heard{R}{W} that you’ve settled down{W}")
rs.Color2(Colors.Red,"{R}")
rs.Color2(Colors.White, "{W}")
Label1.Text=rs
لینک ارسال

Dim rs As RichString

rs.Initialize("{R}I heard{R}{W} that you’ve settled down{W}")

rs.Color2(Colors.Red,"{R}")

rs.Color2(Colors.White, "{W}")

Label1.Text=rs

منظورم اینه من متنی رو از دیتابیس گرفتم و داخل لیبل ریختم حالا میخوام بگم هر جا کلمه "تعطیل" وجود داشت همون کلمه فقط قرمز بشه من هیچ چیز دیگه ای نمیخوام فقط همین واسم کافیه این کد رو نوشتم اما نمیدونم داخل if باید دقیقا چی بنویسم لطفا کمکم کنید. تو if گفتم اگه توی لیبلم کلمه تعطیل وجود داشت بعد میخوام بگم همون قرمز بشه اما نمیدونم دقیقا چی بنویسم

Dim st As String="تعطیل"

If (lblmonasebat.Text.Contains(st)) Then

?

end if

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...