Ali2193 23 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من تو کنترل هام تایمر رو ندارم کلا نیست و من باید کدشو بنویسم یا اینکه باید دانلودش کنم لطفا اگه داریدش آپلودش کنین واسم. *ممنون* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من تو کنترل هام تایمر رو ندارم کلا نیست و من باید کدشو بنویسم یا اینکه باید دانلودش کنم لطفا اگه داریدش آپلودش کنین واسم. *ممنون* دوست عزیز شما باید به این شکل تعریف کنید dim timer as timer چیزی برای دانلود کردن نداره موفق باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Ali2193 23 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون دوست خوبم آرمین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Ali2193 23 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ راستی ببخشید که باز میپرسم بعداز نوشتن کد فوق چجور به تایمر کد بدم یا چجور ازش استفاده کنم من با ویژوال بیسیک کارکردم ولی محیط این واسم یکمی نا آشناست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Sina 87 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید . ِDim T As Timer T.Initialize("Event Name", interval) Example : T.Initialize("Timer1",1000) حالا که تعریف کردی با این ساب میتونی کارشو مشخص کنی : Sub Timer1_Tick 'دستورات End Sub 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mamalliii 214 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید . ِDim T As Timer T.Initialize("Event Name", interval) Example : T.Initialize("Timer1",1000) حالا که تعریف کردی با این ساب میتونی کارشو مشخص کنی : Sub Timer1_Tick 'دستورات End Sub سلام اکه بخوای به ProgressBar1 تایمر بدی که پر بشه باید چه کدی بنویسی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 yasin011 285 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان . من میخوام تایمر یبار اجرا بشه . لطف میکنین بگین چطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ توی رویداد Tick کافیه بعد از کد ها تایمر رو False کنید : Sub tmr_Tick ToastMessageShow("Test",False) T.Enabeld = False End Sub 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ به این صورت میشه » Sub Globals Dim ti As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ti.Initialize("ti1",2000) ti.Enabled = True End Sub Sub ti1_Tick Msgbox("دو ثانیه از ورود شما به برنامه گذشته است.","عنوان") ti.Enabled = False End Sub 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 yasin011 285 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ به این صورت میشه » Sub Globals Dim t1 As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) t1.Initialize("Timer1",1000) End Sub Sub img_BackSpace_Click t1.Enabled=True End Sub Sub Timer1_Tick rng_BackSpace.Visible =True rng_BackSpace.Visible =False t1.Enabled=False End Sub جناب میخوام یه عکسی رو نشون بده بعد دوبار مخفی شه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 reza644 435 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من تو یکی از برنامه ها م همچین چیزی بود از دو تا تایمر استفاده کردم اینجوری جواب میده Sub Process_Globals Dim timer1 As Timer Dim timer2 As Timer End Sub تو اکتیوتی کریت اینارو بنویس: imageview1.Visible=False timer1.Initialize("timer1",1000) timer1.Enabled = True اینو آخر آخر Sub timer1_tick imageview1.Visible=True timer2.Initialize("timer2",1000) timer2.Enabled = True End Sub Sub timer2_tick imageview1.Visible=False timer1.Enabled = False timer1.Initialize("timer1",500) timer1.Enabled = True End Sub 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 yasin011 285 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اینجوری جواب میده داداش عزیز اینی که دادی شده چراغ چشمک زن ! بازم تشکر میخوام وقتی کلیک شد رو عکس . اون عکس مخفیه نشون داده بشه .. بعد یه ثانیه اون عکسی که ظاهر شد دوباره مخفی بشه .. این عکس خاصیت Down و UP نداره .. بر همین باید دور زدش .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali2193 23
سلام دوستان من تو کنترل هام تایمر رو ندارم
کلا نیست و من باید کدشو بنویسم
یا اینکه باید دانلودش کنم لطفا اگه داریدش آپلودش کنین واسم.
*ممنون*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده