bahman 165 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان یهو موقع اجرای شبیه ساز Android Sdk با خطای NAND: could not write file C:\Users\Afsoon\AppData\Local\Temp\\AndroidEmulator\TMP582F.tmp, No space left on device مواجه شدم دیگه اجرا نمیشه مشکل چی میتونه باشه؟ ضمنا نگین شبیه ساز دیگه دانلود کنم سرعتم افتضاحه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ درایو سی پره احتمالا حجم اس دی کارت شبیه سازتو پایین بیار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ داداش وقت اجرای امولاتور تو گزینه ها نوشته wipe اونو بزن یکم فضا آزاد میشه ولی کلا واسه امولاتور فضا نداری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ درایو سی پرشده بود ممنون از کمک دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان یهو موقع اجرای شبیه ساز Android Sdk با خطای
NAND: could not write file C:\Users\Afsoon\AppData\Local\Temp\\AndroidEmulator\TMP582F.tmp, No space left on device
مواجه شدم دیگه اجرا نمیشه مشکل چی میتونه باشه؟
ضمنا نگین شبیه ساز دیگه دانلود کنم سرعتم افتضاحه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.