amirmahdi3744 5 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان خسته نباید.من از این کتاب خونه استفاده می کنم ولی هروقت اینشیولایزش می کنم ارور میده کسی می تونه راهنمایی کنه.(ارور در داخل گوشی است نه در بیسیک) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False#End Region#Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True#End RegionSub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules.End SubSub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module.End SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.Lo Dim ST As StartViewPager ST.Initialize(Activity,Me,"Ee",4)End SubSub Activity_ResumeEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ متوقف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ متوقف شد میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ منم دقیقا همین مشکل رو با کتابخونه دارم...اگر دوستان لطف کنن و کمک کنن ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود شما اگه ممکنه کدی که برای اکتیوتی این کتابخونه مینویسین رو بذارین کمک کنیم تا ایرادش برطرف شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود شما اگه ممکنه کدی که برای اکتیوتی این کتابخونه مینویسین رو بذارین کمک کنیم تا ایرادش برطرف شه متاسفانه اصلا خود سورس سمپل رو ران که میگیرم فورس کلوز و ارور توی لاگ میده! ببینید: اینم تاپیک خود سورس + کتابخونه(پست سوم): http://answercenter.ir/topic/13179-اسلایدر-شبیه-تلگرام/?p=82516 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من ران گرفتم هیچ مشکلی نداره نمیدونم برا شما چرا اینجوری میشه این کتابخونه رو اضافه کنین ببینین درست میشه RippleEffect.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میلاد این اصن ارور ریپل افکته ربطی ب ویو پیجر نداره اخرین ورژن ریپل افکتو دان کن متاسفانه اصلا خود سورس سمپل رو ران که میگیرم فورس کلوز و ارور توی لاگ میده! ببینید: اینم تاپیک خود سورس + کتابخونه(پست سوم): http://answercenter.ir/topic/13179-اسلایدر-شبیه-تلگرام/?p=82516 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ریپل افکت رو دارم اما آخرین ورژن نیست...ممنون به هرحال دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ریپل افکت رو دارم اما آخرین ورژن نیست...ممنون به هرحال دوستان توی پست 32 پیوستش کردم آخرین ورژنو answercenter.ir/topic/12435-سورس-طراحی-صفحه-زیبا-ببینید-زیباس/page-2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب شما این کد رو داخل یه پروزه دیگه کپی وپست کنین امکان داره مشکلتون حل بشه واسه منم همین مشکل بود که با انتقال به پرروژه دیگه کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirmahdi3744 5
سلام دوستان خسته نباید.من از این کتاب خونه استفاده می کنم ولی هروقت اینشیولایزش می کنم ارور میده کسی می تونه راهنمایی کنه.(ارور در داخل گوشی است نه در بیسیک)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.