javadi 9 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم سیستم قفل گذاری مراحل بازی با استفاده از Shared Preference چگونه هستش؟ به گونه ای که به برنامه بگیم که ،هر وقت کاربر ،مثلا مرحله ی ده را برنده شد،سپس مرحله ی 11 باز بشه،و قبل از اون مرحله ی 11 قفل باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javadi 9 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من اینجوری بلدم اونی که شما میگی رو نمیدونم ولی با این آموزش برو جلو ببین به دردت سلام من اینجوری بلدم اونی که شما میگی رو نمیدونم ولی با این آموزش برو جلو ببین به دردت میخوره؟ ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آموزشی از استاد شاهدی خدمت شما : http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من اینجوری بلدم اونی که شما میگی رو نمیدونم ولی با این آموزش برو جلو ببین به دردت میخوره؟ lock_and_unlock.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javadi 9
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم سیستم قفل گذاری مراحل بازی با استفاده از
چگونه هستش؟
به گونه ای که به برنامه بگیم که ،هر وقت کاربر ،مثلا مرحله ی ده را برنده شد،سپس مرحله ی 11 باز بشه،و قبل از اون مرحله ی 11 قفل باشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.