bidgol 83 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان کسی با کتابخانه catdview کار کرده؟ به چه additional res احتیاج داره به غیر از مثال خودش که با گریدوید ساخته کسی برنامه یا تکه کدی برا اجرا داره هرچی می خواهم استفادش کنم خطا می ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از بخش ساپورت برید به پوشه وی۷ اونجا ریسورس کارد ویو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان کسی با کتابخانه catdview کار کرده؟ سلام بله ه چه additional res احتیاج داره #AdditionalRes: E:\Android-SDK(Win-10)\extras\support\v7\cardview\res به غیر از مثال خودش که با گریدوید ساخته کسی برنامه یا تکه کدی برا اجرا داره For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i Dim k As MSCardView k.Initialize("k") ScrollFav.Panel.AddView(k,2%x,stopfav,98%x,33%y) stopfav = stopfav + 33%y k.Panel.LoadLayout("Items") k.MaxElevation = 10dip k.Elevation = 4dip k.Panel.Color = Colors.rgb(92,107,192) btnPlay.Tag = cur.GetString("link") Dim joda() As String = Regex.Split("/",cur.GetString("link")) lblName.Text = joda(7) Dim st As String = cur.GetString("daste") If st.Contains("sad") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"sad.png")) else if st.Contains("shad") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"shad.png")) else if st.Contains("clasic") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"clasic.png")) else if st.Contains("irani") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"irani.png")) else if st.Contains("khareji") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"khareji.png")) else if st.Contains("nohe") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"nohe.png")) else if st.Contains("sayer") Then icon.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"sayer.png")) End If ImageView1.Background = icon ScrollFav.Panel.Height = stopfav Next هرچی می خواهم استفادش کنم خطا می ده توقع ندارید که ما خودمون حدس بزنیم شما کجا اشتباه کردید و چی نویشتید و چه خطایی داده و راه حلش رو بهتون بگیم؟ خب برادر من خودتون جواب رو دیرتر میگیرید. یا سوال نپرسید یا کامل بپرسید بعد دوستان میگن سوال میکنیم جواب نمیدن آدم حوصلش سر میره دفعه بعد رغبت نمیکنه ادامه تاپیک رو جوابگو باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چن تا سورس خودم گزاشتم سرچ کنید هس تو تاپیکای قدیمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
دوستان کسی با کتابخانه catdview کار کرده؟
به چه additional res احتیاج داره
به غیر از مثال خودش که با گریدوید ساخته کسی برنامه یا تکه کدی برا اجرا داره
هرچی می خواهم استفادش کنم خطا می ده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.