haspic123 34 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چجوری می تونم خط زیر ادیت تکست رو حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راهی که خودم برای حذف خط استفاده کرده بودم قبلا این بود که یک background برای edittext میزاشتم : Sub Globals Private Ese As EditText Dim txtsearchbt As BitmapDrawable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Search") txtsearchbt.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"txtsearch.png")) Ese.Background = txtsearchbt End Sub البته احتمالا راه قانونی بهتری هم وجود داشته باشه . بررسی میکنم اگر پیدا کردم توی همین پست اطلاع میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه ببین من می خوام کلا چیزی از ادیت تکست معلوم نباشه فقط بتونم جیزی بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه ببین من می خوام کلا چیزی از ادیت تکست معلوم نباشه فقط بتونم جیزی بنویسم همون BackGround رو بزارید فکر کنم چیزی بشه که میخواهید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
چجوری می تونم خط زیر ادیت تکست رو حذف کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.