Amir - B 185 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان بنده چندین لینک دارم که در حلقه فور با ایمیج ویو ست میشه . الان میخوام ارتفاع عکس رو با ارتفاع ایمیج ویو ست کنم میدونم باید اول ازBitmap استفاده کنم ولی مشکلی که دارم اینه که به دلیل اینکه عکس ها در Dir وجود نداره و به صورت لینکه نمیدونم چطور تصاویرش رو در bitmap بریزم . ممنون میشم راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ماژول دانلودت رو بذار البته از خود imageview هم میتونید Bitmap بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ از job.getbitmap کمک بگیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
بنده چندین لینک دارم که در حلقه فور با ایمیج ویو ست میشه .
الان میخوام ارتفاع عکس رو با ارتفاع ایمیج ویو ست کنم
میدونم باید اول ازBitmap استفاده کنم
ولی مشکلی که دارم اینه که به دلیل اینکه عکس ها در Dir وجود نداره و به صورت لینکه نمیدونم چطور تصاویرش رو در bitmap بریزم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.