mkabir 186 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود دوستان من مثلا یه حلقه ب شکل زیر دارم For i = 1 To 12 Next میخام وقتی باتون کلیک شد اولین i که برابر 1 قرار میده انجام بشه بعد مثلا 30 ثانیه صبر کنه دوباره بره سراغ i = 2 راحلی وجود داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام اگر از حلقه خارج شوی و دوباره به حلقه برگردی شمارنده از اول شروع می شود.البته اصلا نمیشه دوباره به داخل حلقه برگشت! در ضمن تا پایان حلقه نمیشه از اون خارج شد مگر با دستور exit لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما بهتره از همون Timer استفاده کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه نیازی به تایمر نیست! از کد زیر استفاده کنید و مقدار Second رو بزارید 30 Sub Pause(Second As Int) Dim Tstart As Long Tstart = DateTime.Now Do While DateTime.Now-Tstart < (Second*1000) Loop End Sub کار کد بالا اینه که بین اجرای خط قبلی اش و خط بعدی اش فاصله زمانی میندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
درود
دوستان من مثلا یه حلقه ب شکل زیر دارم
میخام وقتی باتون کلیک شد اولین i که برابر 1 قرار میده انجام بشه بعد مثلا 30 ثانیه صبر کنه دوباره بره سراغ i = 2 راحلی وجود داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.