haspic123 34 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ می خوام با گالری گوشی یا فایل منیجر خود گوشی یک عکس انتخاب کنم به نظر شما چه روشی بی دردسره و کد کمتری داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید از intent ها استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با intent نمیشه هر کاری کردم گزینه ای برای گالری نیست لطفا یک سورس بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما باید از ContentChooser استفاده کنید. سرچ کنید اگ پیدا نکردید بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون از پاسختون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
می خوام با گالری گوشی یا فایل منیجر خود گوشی یک عکس انتخاب کنم
به نظر شما چه روشی بی دردسره و کد کمتری داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.