mamad20 18 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام آقا دکمه هایی که استفاده کردم در برنامم ، حروف رو ناقص میکنن و من برای حل این مشکل مجبورم اندازه ی فونت رو ببرم پایین که باعث میشه در دستگاه های کوچیک مشکل داشته باشن کاربرا . ولی چند جا دیدم بقیه برنامه ها حروف قلمبه میزنه بیرون از دکمه . چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام آقا دکمه هایی که استفاده کردم در برنامم ، حروف رو ناقص میکنن و من برای حل این مشکل مجبورم اندازه ی فونت رو ببرم پایین که باعث میشه در دستگاه های کوچیک مشکل داشته باشن کاربرا . ولی چند جا دیدم بقیه برنامه ها حروف قلمبه میزنه بیرون از دکمه . چیکار کنم ؟ سلام راه حل قطعی رو من نمیدونم(البته قبلا استاد خلیلی یه ماژول داده بودن که سایز تمام فونت های صفحه رو ، متناسب میکرد) به جای باتن، از لیبل استفاده کنید ببینید بهتر میشه یا نه.. قابلیت های کلیک و لانگ کلیک هم داره لیبل ممکنه که کمکتون کنه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام راه حل قطعی رو من نمیدونم(البته قبلا استاد خلیلی یه ماژول داده بودن که سایز تمام فونت های صفحه رو ، متناسب میکرد) به جای باتن، از لیبل استفاده کنید ببینید بهتر میشه یا نه.. قابلیت های کلیک و لانگ کلیک هم داره لیبل ممکنه که کمکتون کنه.. ممنون . حتما از او آموزش استفاده میکنم . این از کد های دکمه هام For i = 0 To alefbapanel.NumberOfViews - 1 Dim b1 As Button b1 = alefbapanel.GetView(i) b1.Text = str(Rnd(i,32)) Next و اینم از شکل دکمه ها که او 21 تا پایینی رو منظورمه حالا میشه از لیبل استفاده کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون . حتما از او آموزش استفاده میکنم . این از کد های دکمه هام For i = 0 To alefbapanel.NumberOfViews - 1 Dim b1 As Button b1 = alefbapanel.GetView(i) b1.Text = str(Rnd(i,32)) Next و اینم از شکل دکمه ها که او 21 تا پایینی رو منظورمه حالا میشه از لیبل استفاده کرد ؟ چون لایه ات بزرگه و جایگزین کردنشون سخته، اول یه پروژه جدید باز کن، با ابعادی که میخوای، تست کن لیبل رو و متن توش بذار ببین چطوری نشون میده برات.... اگه ردیف بود و راضی بودی، بیا و جایگزین باتن هات کن، جوابم نداد، ماژول استاد خلیلی رو امتخان کن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تا الان چند ماژول ساخته شده برای اینکار که مشکل رو حل کرده، به ترتیب اسم میبرم شما سرچ کنید( در سایت های دیگه هم بگردید)؛ -AutoTextSizeLabel -ChangeFontByLabelSize و...(یادم نیست دیگه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamad20 18
با سلام
آقا دکمه هایی که استفاده کردم در برنامم ، حروف رو ناقص میکنن و من برای حل این مشکل مجبورم اندازه ی فونت رو ببرم پایین که باعث میشه در دستگاه های کوچیک مشکل داشته باشن کاربرا . ولی چند جا دیدم بقیه برنامه ها حروف قلمبه میزنه بیرون از دکمه .
چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.