mohsen m 155 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه من میخوام به صورت رندوم اطلاعات هر ستون از رکوردامو تو دکمه هام بزارم. کدم به شکل زیرِ ... Button1.Text=cur.GetString("test1") Button2.Text=cur.GetString("test2") Button3.Text=cur.GetString("test3") Button4.Text=cur.GetString("test4") ... نمیدونم rnd را چطوری باید استفاده کنم. البته تکراریم نشه رندوم کردنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اول اعداد رو بصورت رندم بدون تکرار تو یه ارایه بریز مثلا به این روش: Dim arr(5) As Int Dim i,j As Int For i=1 To 4 arr(i)=0 Next i=1 Do While i<=4 j=Rnd(1,5) If arr(j)=0 Then arr(j)=i i=i+1 End If Loop بعد : Button1.Text=cur.GetString("test" & arr(1)) Button2.Text=cur.GetString("test" & arr(2)) Button3.Text=cur.GetString("test" & arr(3)) Button4.Text=cur.GetString("test" & arr(4)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باتشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen m 155
با سلام خدمت همه
من میخوام به صورت رندوم اطلاعات هر ستون از رکوردامو تو دکمه هام بزارم. کدم به شکل زیرِ
نمیدونم rnd را چطوری باید استفاده کنم. البته تکراریم نشه رندوم کردنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.