bahadorks 13 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان لطفا بفرمایید تو این کدی که نوشتم چطوری میتونم آهنگ های مورد نظر رو انتخاب کنم بعد وقتی دکمه پلی رو میزنم فقط انتخاب شده ها رو بخونه؟؟ ممنون Media player.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ کسی جواب نمیده؟؟ اینم کدی که نوشتم.لطفا اگه مشکلیم داره بهم بگیم Sub Process_Globals Dim t1 As Timer End Sub Sub Globals Private Panel1 As Panel Private CheckBox1 As CheckBox Private ScrollView1 As ScrollView Private ImageView1 As ImageView Private label1 As Label Private ImageView2 As ImageView Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("sv") Dim b As Int b=0 ScrollView1.Panel.Height=500dip ScrollView1.Panel.Color=Colors.Transparent Dim a1(4) As String a1=Array As String("آهنگ من","آهنگ زیبا","آهنگ بد","آهنگ الکی") For i = 0 To 3 Dim Panel1 As Panel Panel1.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(Panel1,0,b,100%x,100dip) ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent b=b+110 Panel1.LoadLayout("frmtemplate") label1.text=a1(i) Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then Button1.Initialize("") End If End Sub Sub Button1_Click StartActivity("mp") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ درود. سورس رو بنده دانلود نکردم ولی بهتره از کلاس CheckList استفاده کنید. این سورس دمو که پیوست کردم رو دانلود کنید CheckList v2.21.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی ممنون اما وقتی میخوام روی گوشی امتحانش کنم ارور میده کدهاش خیلی زیاد بود فکر کنم تمام موارد مربوط به چک لیست رو مثال زده در مورد این کد من و کاری که من میخوام بکنم کدوم مثال رو استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ عذر حوصلم نشد سورستو ببینم ولی یه راه به ذهنم اومد میگم بیا یه لیست تعریف کن بعد با زدن هر چک باکس اون مورد یر به لیست اضافخ و با برداشتن تیک از لیست حذف کن بعد برای پخش از این لیستی که تعریف کردی استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ عجب !! یه کد ندارین بیشتر متوجه بشم و استفاده کنم؟ ممنون*همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahadorks 13
سلام
دوستان لطفا بفرمایید تو این کدی که نوشتم چطوری میتونم آهنگ های مورد نظر رو انتخاب کنم
بعد وقتی دکمه پلی رو میزنم فقط انتخاب شده ها رو بخونه؟؟
ممنون
Media player.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.