haspic123 34 ارسال شده در 26 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2016 دوستان چجوری میشه نوشته یک لیبل را روی یک پنل قرار بدم یعنی در اجرا همزمان بنویسم و روی یک پنل به عنوان عکس روش بیفته اصلا این امکان وجود داره که همزمان از یه عکس کپی برداشته بشه و روی پنل قرار داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 26 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2016 سلام اره خب دوستم میشه اینکارو انجام داد ولی سوالتون یکم واسه بنده گنگه یکم جزئیات رو بگید بنده یا دوستان دیگه راهنماییتون می کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 26 تیر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2016 می خوام چیزی تو لیبل بنویسم بعد بیفته روی پنل به خاطر اینکه پنل قابلیت زوم کردن داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 26 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2016 شما توی لیبل نمی تونید در زمان RunTime متنی رو مستقیما وارد کنید ولی خب می تونید داخل EditText متن رو بنویسید و برابر با متن لیبل کنید میتونید داخل رویداد TextChange اینکار رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 26 تیر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2016 نه معذرت حواسم نبود می خوام همزمان وقتی تو تکست می نویسم یه جورایی بیفته تو پنل حالا اگه عکسش بیفته هم اشکال نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 بلدی این کارو بکنی دوست من اره بلدی یه چیزی تو تکست بنویسم بعد بیفته روی پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 شما توی لیبل نمی تونید در زمان RunTime متنی رو مستقیما وارد کنید ولی خب می تونید داخل EditText متن رو بنویسید و برابر با متن لیبل کنید میتونید داخل رویداد TextChange اینکار رو انجام بدید این پاسخ صحیح شماست ↑↑↑↑ بلدی این کارو بکنی دوست من اره بلدی یه چیزی تو تکست بنویسم بعد بیفته روی پنل اسپم ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 من بلدم متنی رو بنویسم بیفته روی لیبل ولی می خوام متنی بنویسم به نحوی بیفته رو ی پنل که بتونم متن رو بزرگ و کوچک بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 من بلدم متنی رو بنویسم بیفته روی لیبل ولی می خوام متنی بنویسم به نحوی بیفته رو ی پنل که بتونم متن رو بزرگ و کوچک بکنم دقیقا متوجه منظورتون نمیشم خب می تونید لیبل رو به پنلتون AddView کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 ببین اصلا من می خوام یه لیبل که چیزی رد درونش نوشتم از کناره ها ش بگیرم و بزرگ و کوچکش بکنم مثل پنجره های ویندوز ایا این کار شدنی است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 خوب لیبلتو تو پنلت بزار دیگ پنلو ک یاد داری دیگ زوم کنی روش؟وقتی لیبل داخل باشه اونم بزرگ کوچیک میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان چجوری میشه نوشته یک لیبل را روی یک پنل قرار بدم یعنی در اجرا
همزمان بنویسم و روی یک پنل به عنوان عکس روش بیفته
اصلا این امکان وجود داره که همزمان از یه عکس کپی برداشته بشه و روی پنل قرار داد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.