haspic123 34 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان چجوری میشه نوشته یک لیبل را روی یک پنل قرار بدم یعنی در اجرا همزمان بنویسم و روی یک پنل به عنوان عکس روش بیفته اصلا این امکان وجود داره که همزمان از یه عکس کپی برداشته بشه و روی پنل قرار داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اره خب دوستم میشه اینکارو انجام داد ولی سوالتون یکم واسه بنده گنگه یکم جزئیات رو بگید بنده یا دوستان دیگه راهنماییتون می کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ می خوام چیزی تو لیبل بنویسم بعد بیفته روی پنل به خاطر اینکه پنل قابلیت زوم کردن داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما توی لیبل نمی تونید در زمان RunTime متنی رو مستقیما وارد کنید ولی خب می تونید داخل EditText متن رو بنویسید و برابر با متن لیبل کنید میتونید داخل رویداد TextChange اینکار رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه معذرت حواسم نبود می خوام همزمان وقتی تو تکست می نویسم یه جورایی بیفته تو پنل حالا اگه عکسش بیفته هم اشکال نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بلدی این کارو بکنی دوست من اره بلدی یه چیزی تو تکست بنویسم بعد بیفته روی پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما توی لیبل نمی تونید در زمان RunTime متنی رو مستقیما وارد کنید ولی خب می تونید داخل EditText متن رو بنویسید و برابر با متن لیبل کنید میتونید داخل رویداد TextChange اینکار رو انجام بدید این پاسخ صحیح شماست ↑↑↑↑ بلدی این کارو بکنی دوست من اره بلدی یه چیزی تو تکست بنویسم بعد بیفته روی پنل اسپم ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من بلدم متنی رو بنویسم بیفته روی لیبل ولی می خوام متنی بنویسم به نحوی بیفته رو ی پنل که بتونم متن رو بزرگ و کوچک بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من بلدم متنی رو بنویسم بیفته روی لیبل ولی می خوام متنی بنویسم به نحوی بیفته رو ی پنل که بتونم متن رو بزرگ و کوچک بکنم دقیقا متوجه منظورتون نمیشم خب می تونید لیبل رو به پنلتون AddView کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببین اصلا من می خوام یه لیبل که چیزی رد درونش نوشتم از کناره ها ش بگیرم و بزرگ و کوچکش بکنم مثل پنجره های ویندوز ایا این کار شدنی است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوب لیبلتو تو پنلت بزار دیگ پنلو ک یاد داری دیگ زوم کنی روش؟وقتی لیبل داخل باشه اونم بزرگ کوچیک میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان چجوری میشه نوشته یک لیبل را روی یک پنل قرار بدم یعنی در اجرا
همزمان بنویسم و روی یک پنل به عنوان عکس روش بیفته
اصلا این امکان وجود داره که همزمان از یه عکس کپی برداشته بشه و روی پنل قرار داد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.