Ali2193 23 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید . راستش من با بیسیک و سی شارپ که کار میکنم . به این b4a-layout میگیم فرم . حالا من تو برنامم میتونم چندین فرم داشته باشم ودر حین این که برنامه باز است به صفحات یا فرم های مختلف برنامه بروم . مطما یه همچین چیزی هم درb4aهست پس لطفا اگه میشه به طور کامل آموزش بدید. ممنون از همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 V4hid مهمان ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوست گرامی بله مطمنا میشه همچین کاری کرد با این کد میشه هریک ار فرم هات رو که خواستی باز کنی StartActivity("form2") آموزش های بیشتر تو سایت هست میتونی جستجو کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام و درود و تشکر از وحید عزیز بخاطر راهنماییشون. مصطفی عزیز زحمت آموزش تصویری این مبحث رو کشیدن . توی سی شارپ و VB و VB.Net میگیم Form . توی B4A میگیم Activity برای دیدن تاپیک آموزش تصویری کلیک کن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali2193 23
سلام خسته نباشید .
راستش من با بیسیک و سی شارپ که کار میکنم .
به این b4a-layout میگیم فرم .
حالا من تو برنامم میتونم چندین فرم داشته باشم ودر حین این که برنامه باز است به صفحات یا فرم های مختلف برنامه بروم .
مطما یه همچین چیزی هم درb4aهست پس لطفا اگه میشه به طور کامل آموزش بدید.
ممنون از همتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده