sadegh_54 5 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چگونه میشه ویوی Seekbar رو در اکتیویتیمون بصوت عمودی قرار داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر.ممنونم از راهنماییتون.لینک رو دیدم ولی چون تازه کارم نمیدونم چجور از اون فایلهای با پسوند bas کار کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت امیر خان عزیز.این مورد حل شد و لی تو همین زمینه یه سوال دیگه داشتم من نیاز به یه ویوی خوشکل سیک بار مثل ولوم رو دستگاههای اکو امپلی فایر یا میکسر های صوتی دارم ایا کتابخونه ای میشناسید که اینگونه باشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام افقی که هست منظورتون عمودیه به لینک زیر مراجعه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadegh_54 5
چگونه میشه ویوی Seekbar رو در اکتیویتیمون بصوت عمودی قرار داد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.