saeedkozehgar 0 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من یک برنامه کتاب نوشتم و دیتابیسش رو کامل کردم و وقتی از برنامه خروجی می گیرم, متن هایی که کلماتش زیاده (متن های شامل در فهرست ) نشان داده نمی شود یا اسکرول ویو تا ی نقطه مشخص میاد و بقیه متن مشخص نمی باشد میشه راهنمایی بفرمایید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید ارتفاع اسکرول ویوت رو بالیبل ست کنی.سرچ کن هس نبود بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود شما باید Scroll.Panel.Height رو با طول متن برابر کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeedkozehgar 0
سلام
من یک برنامه کتاب نوشتم و دیتابیسش رو کامل کردم و وقتی از برنامه خروجی می گیرم, متن هایی که کلماتش زیاده (متن های شامل در فهرست ) نشان داده نمی شود یا اسکرول ویو تا ی نقطه مشخص میاد و بقیه متن مشخص نمی باشد
میشه راهنمایی بفرمایید ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.