ejarestaghy 4 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام به دوستان و مهندسین عزیز... من قصد دارم از پنل عکس با بک گراند ترنسپرنت بگیرم, شیوه عکس گرفتن را بلدم ولی ترنسپرنت کردن رو نه... متشکرم اگر راهنمایی کنید فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ارل گفت! من تو برنامه استیکر ساز تلگرامم این کارو کردم. با کانوس میشه .تو انجمنم هست فرستاده شده از hi6210sftِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این امکان نداره جناب نگرد حتی خود ارل هم پرسیدیم گفت نمیشه شما اگه ترنسپرنت هم بگیری باز هم پشتش به جای بی رنگ سیاه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ejarestaghy 4 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ متشکرم فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ejarestaghy 4
به نام خدا
سلام به دوستان و مهندسین عزیز... من قصد دارم از پنل عکس با بک گراند ترنسپرنت بگیرم, شیوه عکس گرفتن را بلدم ولی ترنسپرنت کردن رو نه... متشکرم اگر راهنمایی کنید
فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.