ejarestaghy 4 ارسال شده در 28 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2016 به نام خدا سلام به دوستان و مهندسین عزیز... من قصد دارم از پنل عکس با بک گراند ترنسپرنت بگیرم, شیوه عکس گرفتن را بلدم ولی ترنسپرنت کردن رو نه... متشکرم اگر راهنمایی کنید فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 29 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 ارل گفت! من تو برنامه استیکر ساز تلگرامم این کارو کردم. با کانوس میشه .تو انجمنم هست فرستاده شده از hi6210sftِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 28 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2016 این امکان نداره جناب نگرد حتی خود ارل هم پرسیدیم گفت نمیشه شما اگه ترنسپرنت هم بگیری باز هم پشتش به جای بی رنگ سیاه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ejarestaghy 4 ارسال شده در 29 تیر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 متشکرم فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ejarestaghy 4
به نام خدا
سلام به دوستان و مهندسین عزیز... من قصد دارم از پنل عکس با بک گراند ترنسپرنت بگیرم, شیوه عکس گرفتن را بلدم ولی ترنسپرنت کردن رو نه... متشکرم اگر راهنمایی کنید
فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.