mohammade79 127 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستای گلم من یه برنامه رایگان زدم همه چیزش اوکیه فقط وقتی رو صفحه اکتیویتی میین پارسه رو مینویسم این ارور رو میده دوستان مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آرزو بدل موندم یکی تو این انجمن جواب بده با این همه ممبر فعال و مدیر و ارد و ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لطفا کد هاتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آرزو بدل موندم یکی تو این انجمن جواب بده با این همه ممبر فعال و مدیر و ارد و ..... parse رو باید initialize کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آرزو بدل موندم یکی تو این انجمن جواب بده با این همه ممبر فعال و مدیر و ارد و ..... در ضمن همیشه از دیباگ استفاده کنید منم اولاش مستقبم release میکردم. دیباگ خیلی خوبه. شما یه دیباگ بزن دقیقا خط مشکل رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مرسی دوست عزیزم ولی من مشکلم تو مانیفست بود یادم رفته بود اد کنم کد ها رو مممنون بابت کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستای گلم من یه برنامه رایگان زدم همه چیزش اوکیه فقط وقتی رو صفحه اکتیویتی میین پارسه رو مینویسم این ارور رو میده دوستان مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.