rezagh99 46 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 سلام دوستان خسه نباشید میخواستم یه برنامه آزمون گیری چهار گزینه ای بسازم. به اینصورت که یه عکس نشون داده بشه و زیر اون چهار تا گزینه و مثلا با بیست تا سوال به همین شکل باید با دیتابیس باشه؟؟ من مبتدی هستم اگه میشه یه سورس یا یه آموزش برام بزارین /// سرچ هم کردم اون چزی که دنالش بودم رو خوب نتونستم پیدا کنم اگه آموزش تصویری هم باشه عالی میشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 با دیتابیس باشه راحتر میشه کنترل کرد که کاربر گزینه درسته رو انتخاب میکنه یا نه البته قبلا یکی از دوستان آموزش بدون دیتابیسشو درست کردند آموزش تصویری ساخت برنامه تستی ( Quiz ) بدون دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 با اینکه مرکز پاسخگویی سایت جامعی هست متاسفانه همچین موردی رو خودم هم نتونستم پیدا کنم قبلا از یه سایتی خرید کردم که متاسفانه الان بسته هستش با خود مدرس صحبت میکنم شما ایمیلتون رو بفرستین اگه مایل بودن آموزش رو در اختیارتون می ذارن مبلغش خیلی خیلی کم هستش ولی خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلاماقای محسن نصیری این نرم افزار رو برای آزمون تستی درست کرده و من که ازش خوشم اومده.و نمیدونم که این رو با بیسیک فور اندروید ساخته و یا با جالینکش اینه: بازاربه نظرتون با چی ساخته این رو؟ اگر با ب4ا ساخته باهاشون مکاتبه کنید شاید آموزشی چیزی در اختیارتون قرار دادند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
سلام دوستان خسه نباشید
میخواستم یه برنامه آزمون گیری چهار گزینه ای بسازم.
به اینصورت که یه عکس نشون داده بشه و زیر اون چهار تا گزینه و مثلا با بیست تا سوال به همین شکل
باید با دیتابیس باشه؟؟ من مبتدی هستم اگه میشه یه سورس یا یه آموزش برام بزارین /// سرچ هم کردم اون چزی که دنالش بودم رو خوب نتونستم پیدا کنم
اگه آموزش تصویری هم باشه عالی میشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.