ببینید دوستان رو برخی گوشیها اون قسمتی از پایین صفحه نمایش گوشی ( SoftKey ) که کلید بک و هوم و برنامه های جاری هستن ، میشه مخفی کرد.
بیشتر گوشیهای هواووی و جدیداً آندروید 6 این خاصیت روی همشون هست.
خوب و اما مشکل :
وقتی شما اون قسمت رو مخفی میکنید یه فضایی به اندازه 10% ارتفاع به اکتیویتی اضافه میشه ولی در عمل میبینید که ویوها و حتی خود اکتیویتی هیچ تغییری نمیکنند و اکتیویتی در اصطلاح رفرش نمیشه ...
الان نرم افزارهایی که با آندروید استودیو هستن معمولاً این مشکل رو ندارن.
مثل بازار، دیوار، 5شنبه بازار
خودم پیگیر این ماجرا شدم ولی کدی که پیدا کردم مربوط به صفحه کلید هستش نه اون کلیدهای زیر نمایشگر
ازتون میخوام مشکل گشا بشید
مرسی
دوست داشتیم چند نفری رو توی 5 شنبه بازار میدیدیم که ندیدیم از بچه های سایت کسی اومده باشه
سوال
mohammad-alone 564
ببینید دوستان رو برخی گوشیها اون قسمتی از پایین صفحه نمایش گوشی ( SoftKey ) که کلید بک و هوم و برنامه های جاری هستن ، میشه مخفی کرد.
بیشتر گوشیهای هواووی و جدیداً آندروید 6 این خاصیت روی همشون هست.
خوب و اما مشکل :
وقتی شما اون قسمت رو مخفی میکنید یه فضایی به اندازه 10% ارتفاع به اکتیویتی اضافه میشه ولی در عمل میبینید که ویوها و حتی خود اکتیویتی هیچ تغییری نمیکنند و اکتیویتی در اصطلاح رفرش نمیشه ...
الان نرم افزارهایی که با آندروید استودیو هستن معمولاً این مشکل رو ندارن.
مثل بازار، دیوار، 5شنبه بازار
خودم پیگیر این ماجرا شدم ولی کدی که پیدا کردم مربوط به صفحه کلید هستش نه اون کلیدهای زیر نمایشگر
ازتون میخوام مشکل گشا بشید
مرسی
دوست داشتیم چند نفری رو توی 5 شنبه بازار میدیدیم که ندیدیم از بچه های سایت کسی اومده باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.