AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید دیگه عنوان بهتر پیدا نکردم، مستقیم سوال رو نوشتم ببینید دوستان، من میخوام از دیتابیس آنلاینم که از نوع MySql هست یسری داده دریافت کنم و مشکلی با نحوه دریافتش ندارم(وبسرویس آماده است) فقط نمیدونم چطور شروط دستور دیتابیس رو بنویسم. من میخوام دستور دیتابیسم چند تا شرط برای دریافت اطلاعات داشته باشه بطور مثال: SELECT * FROM tblUsers WHERE IsSuspended = 0 SELECT * FROM tblUsers ORDER BY score ASC میخوام این دو تا شرط بالا همزمان اجرا بشن و داده ها براساس این شروط دریافت بشن اما نمیدونم چطور این شروط رو با هم ترکیب کنم. خودم تصور میکنم میشه از دستوری مثل AND استفاده کرد اما تا حالا ندیدم اساتید بزرگوار لطفا راهنمایی کنید تا از این ظلمات بیام بیرون باتشکر از همه دوستان و عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله وجود داره SELECT * FROM tblUsers WHERE IsSuspended = 0 and filde1=1 and filde2=2 and fild3=3 order by score asc لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.