sami0770 21 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من تازه برنامه هارو نصب کردم وقتی میخوام خروجی بگیرم از برنامم این ارور میده فک کنم ایراد از فایل جاوا باشه لطفا کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karimmedusa 3 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ B4A رو حذف کن و دوباره نصب کن در یک مسیر متفاوت . ببین درست میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فایل jdk1.8.0_74 رو دانلود کن و مسیرشو به بیسیک بده ببین درست میشه .. البته قبلش بیسیک رو یه بار حذف کن بعد جاوا رو نصب کن دوباره بیسیک رو نصب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگه امکانش هست لینکشو واسم بذارین هرجا گشتم نسخه ی جدیدش نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لینک مستقیم: http://s7.picofile.com/file/8249784926/jdk_8u74_windows_x64.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باز هم همین ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sami0770 21
سلام من تازه برنامه هارو نصب کردم وقتی میخوام خروجی بگیرم از برنامم این ارور میده
فک کنم ایراد از فایل جاوا باشه لطفا کمک کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.