yaser_b4a 131 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام وقتی یه پروژه با اندروید استودیو میسازم خطای عدم وجود R دارم. کسی می دونه مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز برای برطرف شدن مشکلتون به بخش Build.gradle برین و بعد یک یا دو خط مثل خط های زیر هست اون دو خط را پاک کنید : juinit.juinit:4.4.2 support.google ببخشید دقیق ننوشتم چون یادم نبود خب بعدش که این کار را کردین توی تب های بالای اندروید استودیو clean ptoject را بزنین تا مشکل حل شه (فک کنم توی بخش gradle یا project بود) موفق باشین و پیروز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ sync project eith gradle رو بزن حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ... ببینین مطمئنا تو Resource هاتون یه مشکلی دارین اگه نسخه بی SDK ـه AS رو دانلود کردین ... نسخه ی با SDK رو دانلود و نصب کنین ... و اگر هم نسخه با SDK بوده ، برین ریسورس ها (مخصوصا کدهای xml ـه layout ها رو چک کنین انشالله که حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با تشکر از شما نسخه بدون SDK است.وقتی این کد رو اضافه میکنم:import android.R; مشکل R حل میشه و دیگه قرمز نیست ولی activity_main قرمز میشه ! setContentView(R.layout.activity_main); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
وقتی یه پروژه با اندروید استودیو میسازم خطای عدم وجود R دارم.
کسی می دونه مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.