دوستان بنده تا الان از 2 تابع برای چک کردن وضعیت اتصال دستگاه به اینترنت استفاده میکردم و حدودا مشکلی نبود.
تا امروز که یکی از کاربران با دستگاه اندرویدی گلکسی S6 و اندروید 6.0.1 با مشکل روبرو شده !!! میگه اررور زیر رو میده :
An error has occurred in sub:func_isconnected (java line:219) java.lang.SecurityException:
ConnectivityService: Neither user 10000 nor current process hasandroid.permission.ACCESS_NETWORK_STATE Continue?
عجیبه که خودم با گلکسی S6 edge و اندروید 6.0.1 تست کردم و مشکلی ندارم.
2 تابعی که استفاده میکنم هم در زیر قرار دادم.
Sub IsConnected1 As Boolean
Dim aria As AriaLib
Return aria.TestInterntConnection
End Sub
Sub IsConnected2 As Boolean
Dim P As Phone,server As ServerSocket
Try
server.Initialize(0, "")
If server.GetMyIP = "127.0.0.1" Then Return False
If Not(P.GetDataState.EqualsIgnoreCase("CONNECTED")) And server.GetMyWifiIP = "127.0.0.1" Then Return False
Return True
Catch
Return False
End Try
End Sub
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل کاربر رو برطرف کنم ؟ آیا تابع بهتر و جامع تری وجود داره که روی همه دستگاه ها پاسخ بده ؟
سوال
fun_code 216
سلام و عرض ادب
دوستان بنده تا الان از 2 تابع برای چک کردن وضعیت اتصال دستگاه به اینترنت استفاده میکردم و حدودا مشکلی نبود.
تا امروز که یکی از کاربران با دستگاه اندرویدی گلکسی S6 و اندروید 6.0.1 با مشکل روبرو شده !!! میگه اررور زیر رو میده :
عجیبه که خودم با گلکسی S6 edge و اندروید 6.0.1 تست کردم و مشکلی ندارم.
2 تابعی که استفاده میکنم هم در زیر قرار دادم.
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل کاربر رو برطرف کنم ؟ آیا تابع بهتر و جامع تری وجود داره که روی همه دستگاه ها پاسخ بده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.