m007moh 181 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام میخواستم بدونم چجوری میشه برنامه ای رو که قبلا نصب بوده روی گوشی رو از درون برنامه خودمون اجرا کرد؟؟؟ مثلا من یک کتاب رو قبلا نصب کردم و حالا میخوام با زدن یک دکمه این کتاب باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام این موضوع قبلا بحث شده و جواب داده شده موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jchdeveloper 1 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ در در 1393/11/20, 19:20:26، آرمین رمضانی گفته است : سلام این موضوع قبلا بحث شده و جواب داده شده موفق باشید بهتر بود لینک این موضوعی که قبلا بحث شده بود رو میذاشتین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ بفرمایید عزیز. Try Dim Intent1 As Intent Dim pm as PackageManager Intent1 = pm.GetApplicationIntent ("packagenamebarname") ' پکیج برنامه ای که قراره استارت بشه. StartActivity (Intent1) Catch ToastMessageShow ("Failed to launch app! Is it installed?", True) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ با اینتنت میتونی اسم پکیج و صفحه رو بهش بدی برات اون برنامه باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ با آریا لایبرری انجامش بدید مثالش به فارسی تو خود کتابخونه هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از راهنماییتون فقط میشه لطف کنید و با یه مثال توضیح بدید؟؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m007moh 181
با سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه برنامه ای رو که قبلا نصب بوده روی گوشی رو از درون برنامه خودمون اجرا کرد؟؟؟
مثلا من یک کتاب رو قبلا نصب کردم و حالا میخوام با زدن یک دکمه این کتاب باز بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.