alimo 138 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 سلام کسی تجربه کار با همراه پی (پرداخت درون برنامه و انتشار برنامه تو گوگل پلی ) داره؟(میزان درامد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 هیچ دوستی تجربه نداره؟؟؟؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام من خودم به شخصه هیچ تجربه ای در این مورد ندارم اما تا یه 6 ماه جلوتر که از برخی از دوستان پرسیدم دوستانی که برنامشون توی بازار تعداد بسیار زیادی دانلود شده بود و خوبم فروخته بود همون برنامه توی گوگل پلی با درون پرداخت همراه پی 10 هزار تومن به زوری فروخت البته برنامه های دوستان همگی بازار هدفشون فارسی زبون بودن و شاید هم یکی از دلایل کم فروختن برنامشون هم همین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام دوست عزیز من خودم با همراه پی کار میکنم و تا حالا برنامم 1200 باز دانلود شده با قیمت 5000 تومن از نظر حساب کتاب هم نهایت 1 روزه از طریق پایاست سودشم 4% هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 ممنون بابت نظر دوستان سلام دوست عزیز من خودم با همراه پی کار میکنم و تا حالا برنامم 1200 باز دانلود شده با قیمت 5000 تومن از نظر حساب کتاب هم نهایت 1 روزه از طریق پایاست سودشم 4% هست برنامه شما فارسی بوده ؟ بعد 1200 بار دانلود شده یا خرید شده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.