sajad325 76 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من دکمه بک ساختم ولی نمی دونم این وارنینگ زرد رنگ چیه که همیشه داره باید چیکارش کرد تا این ارورر دیگه نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من دکمه بک ساختم ولی نمی دونم این وارنینگ زرد رنگ چیه که همیشه داره باید چیکارش کرد تا این ارورر دیگه نباشه مشکلی نداره.این همیشه هست.تو به کارت ادامه بده. این کد موجب خطا تو برنامه نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مشکلی نداره.این همیشه هست.تو به کارت ادامه بده. این کد موجب خطا تو برنامه نمیشه کی گفته در آینده برنامم دچار مشکل میشه و فروس کلوز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید تو اخر سابت یا Return False یا Return True قرار بدی Sub activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish ExitApplication End If Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید تو اخر سابت یا Return False یا Return True قرار بدی Sub activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish ExitApplication End If Return False End Sub ممنون :give_rose: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من دکمه بک ساختم ولی نمی دونم این وارنینگ زرد رنگ چیه که همیشه داره باید چیکارش کرد تا این ارورر دیگه نباشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.