dr.mohammad 68 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستا وقتی میخوام اطلاعات یک سطر دیتا بیسو پاک کنم باید چه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نمی دونم چرا چند وقتیه هرچی تاپیک میزارم کسی جوابشو نمیده ولی بغد از مدتی خودم به جوابش میرسم اینم حل شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@dr.mohammad, دوست عزیز شما صبر کنید تا بهتون جواب بدن حالا احتمال داره وقتی شما تاپیک زدی تو ساعتی بوده که بقیه هم تاپیک زدن یا اوردن بالا و تاپیک شما رفته پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه عزیز اصلا بحث اون نیست جالب اینکه خودمم به جوابشون میرسم و الکی فقط تاپیک میدم میگم اگه میشد اینجور تاپیکا که بعدا خودمون جواب بگیریم حذف بشه خوب میشد چون ممکنه تو سرچ دوستان اختلا پیش بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
سلام دوستا وقتی میخوام اطلاعات یک سطر دیتا بیسو پاک کنم باید چه کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.