javadi 9 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام و درود تو بیسیک 4 اندروید وقتی تعیین میکنم،مقدار یک لیبل برابر مثلا 18 باشه،پس از اجرای برنامه،بصورت 18.0نمایش داده میشه.چجوری میتونم صفر و ممیز رو حذف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام پیشنهاد میکنم با دستورات string آشنایی پیدا کنید بدر بخور هستند عدد لیبل رو در داخل استرینگ بریزید . با دستور SubString2 میگیم که از اولین کاراکتر عدد رو بردار تا جایی که نقطه یا ممیز باشه . Dim adad As String adad= 34.5945 adad =adad.SubString2(0,adad.IndexOf(".")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javadi 9 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام پیشنهاد میکنم با دستورات string آشنایی پیدا کنید بدر بخور هستند عدد لیبل رو در داخل استرینگ بریزید . با دستور SubString2 میگیم که از اولین کاراکتر عدد رو بردار تا جایی که نقطه یا ممیز باشه . Dim adad As String adad= 34.5945 adad =adad.SubString2(0,adad.IndexOf(".")) خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javadi 9
سلام و درود
تو بیسیک 4 اندروید وقتی تعیین میکنم،مقدار یک لیبل برابر مثلا 18 باشه،پس از اجرای برنامه،بصورت 18.0نمایش داده میشه.چجوری میتونم صفر و ممیز رو حذف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.