javadi 9 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سلام و درود تو بیسیک 4 اندروید وقتی تعیین میکنم،مقدار یک لیبل برابر مثلا 18 باشه،پس از اجرای برنامه،بصورت 18.0نمایش داده میشه.چجوری میتونم صفر و ممیز رو حذف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سلام پیشنهاد میکنم با دستورات string آشنایی پیدا کنید بدر بخور هستند عدد لیبل رو در داخل استرینگ بریزید . با دستور SubString2 میگیم که از اولین کاراکتر عدد رو بردار تا جایی که نقطه یا ممیز باشه . Dim adad As String adad= 34.5945 adad =adad.SubString2(0,adad.IndexOf(".")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javadi 9 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سلام پیشنهاد میکنم با دستورات string آشنایی پیدا کنید بدر بخور هستند عدد لیبل رو در داخل استرینگ بریزید . با دستور SubString2 میگیم که از اولین کاراکتر عدد رو بردار تا جایی که نقطه یا ممیز باشه . Dim adad As String adad= 34.5945 adad =adad.SubString2(0,adad.IndexOf(".")) خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javadi 9
سلام و درود
تو بیسیک 4 اندروید وقتی تعیین میکنم،مقدار یک لیبل برابر مثلا 18 باشه،پس از اجرای برنامه،بصورت 18.0نمایش داده میشه.چجوری میتونم صفر و ممیز رو حذف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.