رئوف رضایی 536 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان فک کنم شیریییین بعد از 3/4 ماه دارم تاپیک میزنم اقا ما رفتیم ی چیزی استارت بزنیم :| دنیا سرمون خراب شد :| و موندم رو این اون لایه قرمز رنگ اسکرول ویو هست اون وسطیه هم ک پنله ولی این لایه خاکستری رنگ اصن نمیدونم چیه یعنی اسکرول ویو رو کامل نمیزاره نشون بده این اولین بار نیست ک اینجوریه توی همه پروژه هام این مشکل جدیدااا پیش اومده ولی قبلا ارتفاعش کمتر بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ UP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اخرش نفهمیدیم فاز این اسکرول ویو چیه کدی که نوشتید رو قرار بدید ( داخل تگ <> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "httpjob1" Then Dim rep As String rep = job.GetString Dim first() As String = Regex.Split("<br>",rep) For i = 0 To first.Length-1 Dim Split() As String = Regex.Split("*",first(i)) p.Initialize("p") sc.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) s= s+ 40%y p.LoadLayout("panel") p.Tag = i matn.Text = split(2) likebtn.Tag = split(2) name.Text = split(1) If Split(3).Contains(serial & "*") Then likebtn.Text = "Bad" tedadlike.Text = split(2) Else likebtn.Text = "Good" tedadlike.Text = split(2) End If sc.Panel.Height = s Next End If End Sub من با همین کدا چند تا برنامه نوشتم مشکلی نبود جدیدا اینجوری جو گیر شده :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ sc.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) s= s+ 40%y سلام رئوف. اون stop دقیقا اونجا چیه؟؟؟ s رو بجای stop قرار بده. تو به s مقدار 40درصد رو اضافه میکنی اما باز Top رو میذاری همون stop؟؟ خب اینجوری تمام ویو ها در همون top لود میشن روی هم و نمیرن زیر همدیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درسته Stop بود توی کد نویسی همون stop هست اینجا بهم خورده مشکل از این نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رئوف رضایی 536
سلام دوستان
فک کنم شیریییین بعد از 3/4 ماه دارم تاپیک میزنم
اقا ما رفتیم ی چیزی استارت بزنیم :| دنیا سرمون خراب شد :|
و موندم رو این
اون لایه قرمز رنگ اسکرول ویو هست
اون وسطیه هم ک پنله
ولی این لایه خاکستری رنگ اصن نمیدونم چیه
یعنی اسکرول ویو رو کامل نمیزاره نشون بده
این اولین بار نیست ک اینجوریه توی همه پروژه هام این مشکل جدیدااا پیش اومده
ولی قبلا ارتفاعش کمتر بود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.