Mr Mansour 325 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ســلام نسخه ی جدید GenyMotion براتون آپلود کردم بزودی API های GenyMotion رو آپلود می کنم و در اختیارتون قرار می دهم پسورد فایل : answercenter.ir لینک دانلود : دانلود نسخه ی جدید Genymotion لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون بابت وقت گذاشتن و آپلود کردن یه سوال، این نسخه به همراه virtual box هستش؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله همراه با Virtual Box هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خیلی خیلی ممنون بابت آپلود و قرار دادن اما این نسخه جدید چه نسخه ای هست؟ عدد فرض کنید یک سال دیگه کاربر این تاپیک رو میبینه. بار فکر میکنه نسخه جدیده نسخه رو بگید تا عنوان تاپیک رو آپدیت کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شرمنده فراموش کردم نسخه ی 2.6.0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.