rezamis 13 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 با سلام من تغییرات در دیتابیس برنامه انجام میدم و تغییر هم میکنه اما تو برنامه همون اطلاعات دیتابیس قبل رو نشون میده ُ کسی میدونه مشکل کجاست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 با سلام من تغییرات در دیتابیس برنامه انجام میدم و تغییر هم میکنه اما تو برنامه همون اطلاعات دیتابیس قبل رو نشون میده ُ کسی میدونه مشکل کجاست؟؟ سلام یه بار برنامه رو پاک کنید از روی شبیه ساز و از اول نصبش کنید یا اون شرطی که برای کپی فایل .db میذارید رو بردارید و هر بار فایل رو کپی کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamis 13 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 راهشو پیدا کردم بعد از کد کپی کردن دیتابیس کد زیر را در قسمت else مینویسیم Else File.Copy(File.DirAssets,"namedb.db",File.DirInternal,"namedb.db") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 در ادامه ی صحبت های استاد شاهدی این رو هم بگم که راه آماتوری دیگه ای هم هست و تغییر نام دیتابیس از سورس و پوشه فایل است ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamis 13
با سلام
من تغییرات در دیتابیس برنامه انجام میدم و تغییر هم میکنه اما تو برنامه همون اطلاعات دیتابیس قبل رو نشون میده ُ کسی میدونه مشکل کجاست؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.